Υπηρεσίες

Η εταιρεία μας προσαρμόζεται στις ανάγκες της εποχής πουλώντας και επισκευάζοντας ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΘΗΝΑ και ταμειακό επαγγελματικό εξοπλισμό σε Αθήνα και Αιγάλεω:

  • Ταμειακές μηχανές Αθήνα Αιγάλεω
  • Καταμετρητές χρημάτων, κερμάτων
  • Ζυγαριές επαγγελματικές ηλεκτρονικές
  • Ανιχνευτές πλαστών χαρτονομισμάτων
  • Φωτοτυπικά μηχανήματα φωτοαντιγραφικά
  • Φορολογικοί μηχανισμοί, ταμειακά συστήματα pos Αιγάλεω, εμπορική διαχείριση
  • Μηχανές γραφείου, αριθμομηχανές
  • Αναλώσιμα Ανταλλακτικά Ταμειακών Μηχανών
  • Θήκες χαρτονομισμάτων
  • ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΘΗΝΑ

Συχνές Ερωτήσεις

Να αγοράσω μια φθηνή η ακριβή ταμειακή μηχανή για επιχειρήση εστίασης στο Αιγάλεω και στην Αθήνα;

Στις μέρες μας μεγαλύτερες πωλήσεις καταγράφουν οι φθηνές ταμειακές μηχανές και όχι οι ποιοτητικές ταμειακές. Για ευνόητους λόγους...

Αφού αγοράσω ταμειακή μηχανή πρέπει να δηλωθεί στην εφορία;

Η ταμειακή μηχανή σας πρέπει να δηλωθεί ηλεκτρονικά στο ΑΦΜ σας μέσα σε 10 ημέρες (από την ώρα παράδοσης της ενεργοποιημένης ταμειακής μηχανής).

Σε τι διαφέρει μια ακριβή ταμειακή μηχανή από μία φθηνή;

Στην ποιότητα των υλικών κατασκευής της ταμειακής.

Ποιές θεωρούνται ποιοτικά καλύτερες ταμειακές;

Οι εταιρείες που παράγουν συγχρονες ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΘΗΝΑ ΑΙΓΑΛΕΩ είναι η Sarema (π.χ Sarema XS / Sarema mini), Datecs (π.χ Datecs CTR 220 / Datecs 410) και η δημοφιλή DCR. Πρώτα σε πωλήσεις ταμειακά συστήματα ειναι DPS S-710 Plus και Datecs ctr100.

Πολυετή εμπειρία στην πώληση και επισκευή ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΝΑΕΣ ΑΙΓΑΛΕΩ και ΑΘΗΝΑ. Οι ταμειακές μηχανές που εμπορευόμαστε είναι επώνυμες, αξιόπιστες, με εγγύηση από τις πλέον καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο.

Ταμειακές Μηχανές DATECS

Εξουσιοδοτημένος Συνεργάτης DGL Electronics

Στο κατάστημά μας θα βρείτε ταμειακές μηχανές DATECS pocket, ctr100, ctr150, ctr210, ctr220, ctr222, ctr410 και wp500 για κάθε χρήση (φορητές ταμειακές μηχανές για υπαίθριο εμπόριο, λαϊκές αγορές, eshop και καταστήματα σε διάφορα μεγέθη). Όλα τα μοντέλα είναι ετοιμοπαράδοτα.

Η ταμειακή μηχανή Datecs χρειάζεται να είναι συνδέδεμένη online μέσω καλωδίου Ethernet ή ασύρματα με WiFi (Pocket) για την σωστή αποστολή δεδομένων στην ΑΑΔΕ-my data. Επειδή είναι διαδικτυακές δέχονται απομακρυσμένη διαχείρηση για προγραμματισμό σε ότι αλλαγή χρειαστεί.

Η συνεργασία με DGL Electronics θα σας διώξει το άγχος όχι μόνο στην επιλογή αγοράς επώνυμης και αξιόπιστης ταμειακής σε καλή φθηνή τιμή αλλά και στην μετά εξυπηρέτηση με άμεση επικοινωνία και εξουσιοδοτημένο service.

ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

Pocket DATECS

ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΘΗΝΑ

ctr150 DATECS


ctr220 DATECS


ctr222 DATECS


wp500 DATECS

Επικοινωνία